Winkelwagen

€ 0,00
0

Ramen tinten

Bij Bregman Auto Inbouwservice is het ook mogelijk om uw autoruiten te tinten. Door een speciale techniek kunnen wij zowel rechte als bolle ruiten uit één geheel monteren. Door deze vakkundige montage geven wij 2 jaar garantie op de montage.

Door vakmensen gemonteerd zonbeschermingsfolie,
geeft uw voertuig een eigen uitstraling. Veel autodesigners gebruiken Sun-Gard-Zonbeschermingsfolie om een voertuig een chique uiterlijk te geven. Naast deze voordelen biedt Sun-Gard-Folie U nog meer extra voordelen:

Een koele auto
Op warme zomerdagen kan de temperatuur in het voertuig extreem oplopen. Sun-Gard-Zonbeschermingsfolie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht met 67%. Hierdoor blijft het voertuig koeler en dit merkt U direct.

Bescherming tegen ultraviolette straling
UV-straling beschadigt het interieur van uw voertuig, verkleurt de bekleding en kan de kunststofdelen broos maken. Zoals bekend is UV-straling ook de oorzaak van vele huidaandoeningen denk hierbij aan zonnebrand en in het ergste geval aan huidkanker.

Sun-Gard-Zon beschermingsfolie absorbeert minimaal 99% van de UV-straling. Het laten aanbrengen van een folie geeft dus niet alleen bescherming tegen verkleuring van bekleding en beschadiging van het interieur maar beschermt tevens uw gezondheid.

Bescherming tegen glassplinters

Bij een ongeval of inbraak kunnen duizendenkleine glassplinters het interieur van het voertuig beschadigen of inzittenden mogelijk zwaar verwonden. U kunt uw voertuig bij inbraak en de inzittenden bij een ongeval tegen deze glassplinters beschermen! Laat door een vakman zonbeschermende Sun-Gard-Folie of de nog meer doeltreffende inbraakwerende Glass-Gard-Folie aanbrengen.


Inbraakvertraging door blinderen

Inbrekers zijn meester en uiterst zorgvuldig in het uitzoeken van de buit. Alleen als ze zien dat er iets waardevols of verkoopbaars in de auto ligt, nemen ze het risico van een inbraak. Bescherm U daarom tegen auto inbraak door de auto te "blinderen" met Sun-Gard-Zonbeschermingsfolie.
 

Voor meer informatie neemt u contact op met info@bregman-inbouw.nl