Winkelwagen

€ 0,00
0

Onze diensten

Telecommunicatie

Ook op het gebied van telefoons en carkits kan Bregman auto inbouwservice veel voor u betekenen. Wij kunnen elk merk telefoon en carkit leveren. Verder kunt u bij ons terecht voor eventueel een abonnement of sim-kaart.

Ook kunnen wij voor bijna elk type telefoon een carkit leveren en inbouwen. Deze inbouw kan plaats vinden bij u thuis of op kantoor terwijl u aan het werk bent. Ook kunt u terecht op de Kosmonout waar wij een werkplaats hebben.

Navigatiesystemen

Hoe vindt u de goede weg in de drukte terwijl u op het verkeer moet letten? Vroeg of laat maakt u een fout die u tijd, geld of uw gemoedsrust kan kosten. Navigatie systemen zoals VDO Dayton, Pioneer on Becker wijzen u de weg zodat u zich weer kunt concentreren op het verkeer. Een prettige nederlandstalige stem wijst u met behulp van kaarten de weg, gemakkelijker en effectiever kan het niet! Navigatiesystemen zijn zowel als autoradio variant als met los scherm te leveren.

In onze webshop vindt u diverse navigatiesystemen, er is op dit gebied natuurlijk enorm veel keus dus neem gerust eens contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Multimedia

In de auto zitten saai? Vanaf nu niet meer!!

Met de ontwikkelingen op het gebied van in-car entertainment zijn er talloze mogelijkheden ontstaan om het reizen met de auto voor
uw passagiers zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat dacht u van dvd schermen in de hoofdsteunen of elders in uw auto?

Een playstation spelcomputer voor achter in de auto?

De inbouw van het in-car entertainment systeem wordt vakkundig door onze monteurs verzorgd en voldoet aan de door EEG gestelde eisen met betrekking tot de veiligheid van auto's.

Voor zowel zakelijk als privé gebruik bieden wij u audiovisuele apparatuur die op ingenieuze wijze in praktisch alle automerken kan worden ingebouwd. Per passagier bestaat de mogelijkheid een audiovisueel systeem te integreren. En aan dit systeem kunt u weer andere systemen koppelen zoals een spelcomputer voor de kinderen. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om tv te kijken via Digitenne. Digitenne biedt u overal in Nederland digitale tv voor in de auto.

Op die manier wordt elke langdurige autorit een boeiende aangelegenheid. Geen jengelende kinderen, geen medepassagiers die verveeld naar de voorbijvliegende wegbermen kijken, maar familieleden en kennissen die na zo'n geëntertainde autorit het jammer vinden om uit te moeten stappen. Of zakenpartners die zich op de hoogte kunnen houden van beurskoersen en andere actuele gebeurtenissen.

Autobeveiliging

Jaarlijks worden tienduizenden auto's gestolen wat niet alleen ongemak en kosten veroorzaakt, maar ook veel frustratie. En met auto-inbraken is het nog erger gesteld. Iedere auto-bezitter loopt in principe risico om slachtoffer te worden van deze criminele praktijken.

Bregman Auto Inbouwservice biedt op verschillende niveaus oplossingen om uw auto elektronisch te beveiligen. .

Klasse 1

Automatische inschakeling dubbele startblokkering, eventueel met elektronische sleutel. Aansluiting centrale portiervergrendeling.

Klasse 2

Automatisch inschakelende dubbele startblokkering. Interieurbeveiliging, afstandsbediening, sirene, centrale portiervergrendeling (optie), comfort schakeling (optie) en sturing electrische ramen en /of dak (optie).

Klasse 3

Gelijk aan klasse 2, aangevuld met een hellingshoekdetector.

Alle systemen met afstandsbediening zijn uitgevoerd met een anti-scansysteem.

Klasse Z

Dit is een aanvulling op uw fabrieks af gemonteerd starblokkeersysteem klasse 1. Het is een SCM/TNO goedgekeurd (2/3/Z) compact alarmsysteem dat bediend wordt met de originele handzender van de auto. Dus geen extra afstandbediening meer voor het alarmsysteem. U kunt met uw originele afstandsbediening van uw auto ook direct het alarm inschakelen. Indien uw auto beschikt over een goedgekeurd origineel startblokkerings systeem klasse 1, dan kunnen wij dit voor u uitbreiden tot een goedgekeurd SCM klasse 2 of 3.

De eenvoudigste manier is het inbouwen van een startblokkeersysteem, eventueel aangevuld met een alarmsysteem, tot een geavanceerd alarm- en voertuigvolgsysteem.

In het laatste geval is de gestolen auto te traceren via GPR'S. De keuze voor een bepaald systeem hangt uiteraard samen met de waarde van de auto, het niveau van de overige inbouwapparatuur en de wijze waarop de auto verzekerd is.
Ook voor cabrio's en bestelauto's bouwen wij systemen in. Wij geven u graag advies over de voor u passende beveiligingsoptie.

Clifford

Bregman Auto Inbouwservice is exclusief dealer van Clifford autobeveiligingssystemen

Clifford, van oorsprong een Amerikaans bedrijf, bestaat reeds 27 jaar en is al geruime tijd de nummer één op het gebied van autobeveiliging. 92% van alle patenten uit deze branche staat op naam van Clifford. Zo is Clifford de uitvinder van de handzender. Ook de Anti Code Grabbing, de telkens wisselende code die de handzender uitzendt en dus niet door dieven gelezen kan worden,is één van Clifford's ontwikkelingen. Andere voorbeelden zijn de technologie tegen vals alarm meldingen (FACT) en het feit dat de alarmsystemen programmeerbaar zijn, zodat ze toepasbaar zijn op alle merken en typen auto's.

Car audio

Of het nu gaat om een radio, versterker, set speakers tot complete Hifi Systemen, bij ons kunt u het vinden.

Wij "overvallen" u niet meteen met de duurst mogelijke producten, maar luisteren eerst naar u zodat wij een weloverwogen advies kunnen geven op grond van uw wensen en gebruiksdoeleinden.

Een goede installatie koop je niet zomaar. Waar moet je op letten als je car audio koopt. Waar luister je het meest naar muziek?

Voor de meesten is dat in de auto. Welke muziek luister je veel, en wat is je persoonlijke smaak natuurlijk. Hou je van een overheersende, keiharde of diepe bass, of heb je liever natuurgetrouwe klanken? Om te beginnen kun je in elk geval een goede audio basisset plaatsen met een degelijke Headunit, versterker, composet en een subwoofer.

Bij ons vindt u tevens een groot assortiment accessoires bestaande uit oa. speakers, versterkers, kisten, (sub)woofers, tweeters en aansluitmaterialen.

Ramen tinten

Bij Bregman Auto Inbouwservice is het ook mogelijk om uw autoruiten te tinten. Door een speciale techniek kunnen wij zowel rechte als bolle ruiten uit één geheel monteren. Door deze vakkundige montage geven wij 2 jaar garantie op de montage.

Door vakmensen gemonteerd zonbeschermingsfolie, geeft uw voertuig een eigen uitstraling. Veel autodesigners gebruiken Sun-Gard-Zonbeschermingsfolie om een voertuig een chique uiterlijk te geven. Naast deze voordelen biedt Sun-Gard-Folie U nog meer extra voordelen:

  • Een koele auto

Op warme zomerdagen kan de temperatuur in het voertuig extreem oplopen. Sun-Gard-Zonbeschermingsfolie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht met 67%. Hierdoor blijft het voertuig koeler en dit merkt U direct.

  • Bescherming tegen ultraviolette straling

UV-straling beschadigt het interieur van uw voertuig, verkleurt de bekleding en kan de kunststofdelen broos maken. Zoals bekend is UV-straling ook de oorzaak van vele huidaandoeningen denk hierbij aan zonnebrand en in het ergste geval aan huidkanker.

Sun-Gard-Zon beschermingsfolie absorbeert minimaal 99% van de UV-straling. Het laten aanbrengen van een folie geeft dus niet alleen bescherming tegen verkleuring van bekleding en beschadiging van het interieur maar beschermt tevens uw gezondheid.

  • Bescherming tegen glassplinters

Bij een ongeval of inbraak kunnen duizendenkleine glassplinters het interieur van het voertuig beschadigen of inzittenden mogelijk zwaar verwonden. U kunt uw voertuig bij inbraak en de inzittenden bij een ongeval tegen deze glassplinters beschermen! Laat door een vakman zonbeschermende Sun-Gard-Folie of de nog meer doeltreffende inbraakwerende Glass-Gard-Folie aanbrengen.

  • Inbraakvertraging door blinderen

Inbrekers zijn meester en uiterst zorgvuldig in het uitzoeken van de buit. Alleen als ze zien dat er iets waardevols of verkoopbaars in de auto ligt, nemen ze het risico van een inbraak. Bescherm U daarom tegen auto inbraak door de auto te "blinderen" met Sun-Gard-Zonbeschermingsfolie.

Auto comfort

Doordat wij steeds langer in de auto zitten wordt de behoefte aan meer comfort en gemak steeds groter. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment van elektronische comfort producten in ons programma opgenomen.

Een greep uit de diverse producten.

  • Centrale vergrendeling/Electrische ramen

Al zijn tegenwoordig veel auto's voorzien van centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen, zijn er nog steeds auto's waarin dit niet het geval is. Wij kunnen elke auto voorzien van deze producten en zelfs op auto's welke hier al mee zijn uitgerust is het mogelijk nog een aantal verfijningen in het systeem aan te brengen zoals "one touch" sluitmodule's voor de ramen, afstandsbediening op de deurvergrendeling en een automatische kofferbak opener een zgn "trunk release".

  • Parkeerhulp

De vorm van de moderne auto is zodanig dat doordat voor en achter zijde bij het in parkeren niet of slecht zichtbaar zijn. Dit kan bij het in parkeren schade aan de auto veroorzaken met als gevolg hoge kosten en mogelijk verlies van no claim. Ter voorkoming van deze ongemakken leveren wij diverse elektronische parkeer hulpen de zgn PDC's (park distance control).

Deze PDC's kunnen zowel voor als achter worden toegepast en worden op verzoek in kleur van bumper of auto geleverd.

  • Regensensor

Een ander product wat in ons regenachtige klimaat erg praktisch is, is de regen sensor. In wisselende regenbuien is het soms lastig om continu het wis/interval te moeten veranderen. Met een automatische regensensor behoort dit probleem tot het verleden. De regensensor meet namelijk exact hoeveel regen er op uw voorruit terechtkomt. De regensensor is een techniek die uw veiligheid onbewust vergroot. U kunt uw ogen immers volledig op de weg houden.

  • Cruise Control

Een van de meest interessante comfort producten is echter de CRUISE CONTROL. De cruisecontrol zorgt voor veilig en ontspannen rijden en heeft een bewezen vermindering van het brandstofverbruik tot gevolg. Een aantal speciaal voor onze cruise control ontwikkelde accessoires verhoogd het comfort van dit product.

We noemen hier de memory box, hiermee kunt u een 3 tal snelheden vastzetten b.v 80, 100 en 120 km waardoor u met 1 druk op de knop de gewenste snelheid kunt instellen. Hierdoor behoren minimale snelheid overtredingen van enkele kilometers meteen tot het verleden.

  • Ritregistratie

Ritregistratiesystemen oftewel black box systemen behoren tot de categorie informatiesystemen. Deze black box systemen bestaan al langer dan vandaag, met name in de transportsector. De verkregen informatie, zoals het aantal gereden kilometers, start- en stoptijd van de rit, rijgedrag van de chauffeur en nog veel meer relevante informatie, kan gebruikt worden om kostenbesparende maatregelen in te voeren of als kilometeradministratie voor de belastingdienst.

Nu de belastingdienst er ook nog een schepje bovenop heeft gegooid, is het voor veel wagenparkbeheerders de tijd om in de stroomversnelling van informatiebehoefte het juiste systeem te kiezen. Wij, als specialist op dit gebied, staan klaar om u daar in te adviseren. Van een simpel maar doeltreffend kilometeradministratie systeem voor de individuele gebruiker tot complete fleet managementsystemen voor de moderne wagenparkbeheerder.